Conditii de utilizare

Pagina web “ghidpensiune.ro” si continutul acesteia constituie proprietatea Birtok-Biro Levente P.F.A.

Utilizatori

Continutul paginii “ghidpensiune.ro” poate fi folosita numai in scopuri personale (este permisa imprimarea paginilor, salvarea lor in format electronic dar nu si copierea, distribuirea a acestora).
Este strict interzis folosirea elementelor grafice, a textului si a imaginilor pentru scopuri comerciale fara acordul scris a proprietarului.

Proprietar

Proprietarul paginii “ghidpensiune.ro”are ca scop publicarea unor informatii cat mai precise si corecte dar nu asuma nici o raspundere pentru datele furnizate de catre unitatiile de cazare publicate pe pagina.
Propietarul va respecta prevederile legii 677/2001 cu privire la protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.
Pagina “ghidpensiune.ro” poate contine link-uri catre alte pagini web care nu constituie proprietatea Birtok-Biro Levente P.F.A. Pentru continutul acestor pagini proprietarul nu asuma nici o raspundere.